Nové funkce na poradně a deaktivace.

07.03.2015 00:00

Dobrý den 

 
Byly přidány nové funkce na poradně nektěré naopak vypnuty.
 
Edit Avatar ( úprava avatarů ) což potěši zejména ty co si libují v avatarech :D no to je logické no ne :D 
 

Funkce:

  • Nahravání obrázků velkých rozměrů. 
  • Ořezaní obrazků na požadovanou velikost.
  • Rotace o 90 až 180 stupňů.
  • Doostření. 
  • Aktuální náhled a náhled před uložením.
  • Zaoblení rohu ( obrázek je nahrán jako JPG, takže s tímto opatrně, avatar pak můze v některých vzhedech vypadat podivně rohy nejsou pruhledné.
  • Změna velikosti avatara.

Jak na to.. Otevřete profil a vyhledejte upravit profil, poté (vybrat soubor) tím nahrajete obrázek na server může být v jakékoliv velikosti, velikost se automaticky upraví při nahravání. Bude nahrán celý obrázek.

Dále, už jen kliknete na upravit avatara, mužete ho ořezat rovnou na strankách,  změnit velikost, rotaci doostření atd ... >>>

Nový vzhled Facebook-theme.

Celkem přijemný vzhled jak už napovídá jméno je to vzhled podobný tomu z facebooku, má celkem pěkné rozložení, a docela dost funkční menu a sub-menu zde je obrázek. 

 

Změna vzhledu na Czporadna.cz se provadí takto.

Kliknete kdekoliv na svého Avatara ( i pokud ho nemáte nahraného zobrazuje se vedle vašeho nicku ( jména )  nebo na svůj nick ( jméno ) tím přejdete na stránku svého profilu, kde můžete vzhed změnit. Rolujte na spodní stranu stránky a vyhledejte nápis Zvolte si vzhled: >>

Další rozšíření jsou podpisy, na straně profilu si můžete přidat svůj podpis jako prostý text, pokud máte možnost  hostingu obrázků, můžete vlozit obrázek ( nedoporučuji pokud bude obrázek velký mohl by brzdit stránky, takže bude odstraněn, nebo upraven na rozumnou velikost administrátorem webu ) mohou tam být speciální znaky a úprava pomocí HTML kodu, podpis se bude zobrazovat pod vaší  otázkou, odpovedí nebo komentářem, takže vaš nick nemůze používat nikdo jiný. 

Dočasné deaktivace.

Dále byl dočasně deaktivován vzhled Donut, výchozí vzhled kvuli uprvam, také deaktivováno rozšíření NP - upozornění na události poštu a podobně >> odkaz zde   budu na tom pracovat. Zatim je tam nastavené oznámení které se vám bude zobrazovat u vašich informací vetšinou na horní straně, upozornění se vztahuje na..

  • Nedavné události
  • Poštu  
  • Komentáře

Nové oznámení na poštu a nedavné události je zatím nefunkční ve vzhledu Facebook-theme.

To je asi tak vše co se událo v nedavné, době diky všem Ell.

 

 

Diskusní téma: Nové funkce na poradně a deaktivace.

Titulek: Nevhodné příspěvky Vložil: Acer Datum: 24.03.2015

U tlačítka nahlásit mi chybí možnost zdůvodnění, proč se mi příspěvek nelíbí.

Titulek: Re: Nevhodné příspěvky Vložil: ellcupakabra Datum: 31.03.2015

No pokud otazka neodporuje pravidlum ...neni treba ji hlasit pokud se ti nelibi odoved muzes dat negativni hlasovani nebo to napsat do komentare ...

Titulek: Re: Nevhodné příspěvky Vložil: Led Datum: 19.04.2015

1 - Nahlásenie považujte za avízo - upozornenie admina na konkrétny príspevok, ktorý podľa vás odporuje pravidlám, platným zákonom, prípadne dobrým mravom. On potom rozhodne o jeho ďalšom osude.

2 - Okrem "Nahlásenia" máte možnosť svoju pripomienku napísať priamo adminovi
postup napísania adminovi úplne dole máte "Zaslat zpětnou vazbu", prípadne cez jeho profil odeslat soukromou zprávu

Přidat nový příspěvek