Drobne zmeny na strankach.

20.01.2016 12:30
Dobry den

Tak jak to uz byva zvykem vsechno se meni i my zde mame nejake zmeny. Prvne admin zase zmenil vzhled neni jeste dokonceny bude se menit pismo bude tmavsi aby ho i starsi rocniky snaze precetli. Byl kompletne vypnut prepinac vzhledu, takze pokud pokud by jste chteli tuto finkci zpet tak prosim piste zde do diskuze.

Bylo take vypnuto upozorneni na nedavne udalosti a postu nove ho najdete pod logem poradny >>>

Informace o uctu jsou jako rolovaci menu je potreba kliknout na avatara pak ze zobrazi vice informaci k uctu .

Diky vsem Ellcupakabra

 

Diskusní téma: Drobne zmeny na strankach.

Titulek: Stále se hledá Ell ..... Vložil: A Datum: 20.03.2016

Zároveň pro vaši informaci, zveřejňujeme i pokus o nové webové stránky, kterými jsme původně chtěli nahradit tyto, které si prohlížíte. Bohužel nebylo v našich možnostech, ani silách nové stránky tvořit a udržovat. Nové stránky nám založil, udržoval a vedl náš veliký příznivec a sympatizant "Ell Cupakabra" zcela zdarma, jako sponzorský dar - VELIKÝ DÍK Elle. Bohužel jsme s ním ztratili veškerý kontakt a tím jakoukoliv možnost jejich obsah spoluvytvářet a ovlivňovat.
Ony jeho nádherné stránky byly založeny v květnu 2015, vedeny do poloviny října 2015, ale od té doby jsou neudržované a chátrají !
V současné době "pokusné" nové stránky NEJSOU OFICIÁLNÍM STRÁNKAMI SONS ČR, Oblastní odbočka Semily !! Jsou zde POUZE pro informaci o činnosti odbočky v době od května do října 2015 !!!

Titulek: Poradte mi prosim Vložil: Nikola Datum: 26.01.2016

Dobry vecer potrebuju poradit narodila se mi dcera a otec nema zajem spis mi vyhrozoval ze kdyzho udam jako otce budu mit ztoho problemi ze se postara oto aby ju mel v peci atd jenze zas kdyz ho neudam tak to dite nebude mit tatu nauci se mluvit a nebude vedet co znamena slovo tata prosim poradte co mam delat

Titulek: Re: Poradte mi prosim Vložil: ell Datum: 27.01.2016

Heh... no od toho mame poradnu, ale odpovim. Nezda se ti jako blbost si myslet ze pokud bude na papire je to otec ? Je to jen papir mozna je to svym zpusobem lepsi treba si najdes chlapa ktery to dite bude mit rad a bude ho s tebou chtit vychovavat on bude jeho otec castokrat ti pravi a takzvane papirovi rodice stoji za pendrek ale to je dost individualni.
Proste pokud nechce, aby byl napsan jako otec respektuj jeho rozhodnuti spise se mi zda ze se chce vyhnout alimentum a podobne, ale to je fuk jeho skoda mas dite starej se o ni jak nejlepe budes umet mej ji rada a klido mi delej jak matku, tak otce az prijde ten pravej cas a ona dospeje do urciteho veku, kdy se bude zajimat o to kde je otec proc otcenezna, bude jen na tobe jak se k tomu postavis a jak ji vse vysvetlis.
Mimochodem ceske urady davaji prednost matkam pred vychovoyu otci takze klid.

Titulek: Titulek nevím Vložil: milada Datum: 21.01.2016

Super, ze se starate, ale prosim uz přestaňte menit vzhledy, to je šílený. Vyberte jeden a ten tam nechte. Přepínání zadny nechci, jeden pro všechny. Diky :-)

Titulek: Re: Titulek nevím Vložil: ellcupakabra Datum: 22.01.2016

Jojo, uz se nic menit nebude, jen pismo a drobnosti jak jsem psal to ani nepostrehnete ...

Přidat nový příspěvek